ziskejte-zdarma-steam-klic-ke-hre-lego-the-lord-of-the-rings-casove-omezeno
Novinka Získejte zdarma Steam klíč ke hře LEGO: The Lord of the Rings (časově omezeno)

Získejte zdarma Steam klíč ke hře LEGO: The Lord of the Rings (časově omezeno)

Martina Lipertová

Martina Lipertová

21. 12. 2018 10:00 2

Akční adventura LEGO: The Lord of the Rings je nyní zdarma pro všechny, kteří se přihlásí k Humble Bundle newsletteru, nebo kteří k němu už jsou přihlášeni.

Reklama
Získejte zdarma Steam klíč ke hře LEGO: The Lord of the Rings (časově omezeno)
i Zdroj: PCTuning.cz

LEGO: The Hobbit je spíše na děti zaměřená akční hra s drobnými logickými hádankami, která vás svým osobitým způsobem provede událostmi filmu The Lord of the Rings. I dospělí se u ní však mohou dobře bavit, právě díky vtipně vyprávěnému příběhu či kooperaci, kterou se LEGO hry už tak nějak proslavily.

Akce trvá až do neděle. Pokud o tuto hru projevíte zájem, stačí přejít na stránky Humble Bundle a stisknout tlačítko „Get the game“. Na následující stránce přejdete až dolů, kde najdete kolonku, do níž můžete vložit svůj email – a nebo, pokud už jste se zaregistrovali, tak tlačítko „get it now“ na nějž stačí kliknout. 

Posledním krokem je kliknutí na ikonku „preview your email“, což vás přenese na další stránku, kde už jen stačí skrollovat až dolů a kliknout na ikonku „download now“. V tu chvíli se vám ukáže aktivační kód, který je třeba vložit a potvrdit na Steamu.

Akce končí v sobotu večer, takže pokud pro tuto hru máte nějaké využití (nabízí se třeba vánoční pařba s vašimi nejmladšími), tak se nerozpakujte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama