huawei-otevre-ctyri-nova-obchodni-mista-navstevniky-potesi-slevami
Novinka Huawei otevře čtyři nová obchodní místa, návštěvníky potěší slevami

Huawei otevře čtyři nová obchodní místa, návštěvníky potěší slevami

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 12. 2018 15:00

Významné slevy na vybrané produkty společnosti Huawei získají zákazníci, kteří navštíví nově otevřená obchodní místa v Praze, Plzni a Ostravě. Speciální zahajovací nabídka se týká produktů Watch 2, nova 3i a sedmipalcového tabletu MediaPad T3. Kromě vybraných produktů získají návštěvníci slevu 30 % na veškeré příslušenství a 10% slevu na ostatní produkty výrobce.

Reklama

Huawei do konce roku otevře čtyři nové pop-up story v Praze, Plzni a Ostravě. Návštěvníci se mohou těšit při této příležitosti na snížené ceny pro vybrané produkty. K dostání bude sporttester Watch 2 za speciální cenu 3 999 Kč na místo 7 999 Kč. Atraktivní smartphone nova 3i získají z původních 7 999 Kč za novou cenu 4 999 Kč a sedmipalcový MediaPad T3 bude k dispozici za 999 Kč oproti 1 999 Kč.

Na všech prodejních místech budou dostupné i aktuální smartphony, tablety a příslušenství. Zároveň může zákazník přijít a nechat si poradit od profesionálů Huawei s nastavením telefonu, nebo v případě, že bude mít jakýkoliv technický problém, stačí přístroj přinést a následně si ho tam zase vyzvednout. O vše ostatní se postará personál.

Huawei otevře čtyři nová obchodní místa, návštěvníky potěší slevami
i Zdroj: PCTuning.cz

V hlavním městě mohou zákazníci navštívit nový pop-up store Huawei už 22. 12. od 11 hodin v prostoru OC Centrum Černý Most. Zlevněné produkty budou k dispozici do 24. 12. nebo do vyprodání zásob. Další pražské obchodní místo bude možné navštívit 29. 12. od 11 hodin v OC Nový Smíchov. Zde platí slevy na vybrané produkty až do 31. 12. nebo do vyprodání zásob. Obyvatelé Plzně a přilehlého okolí mohou přijet do OC Olympia 29. 12. od 11 hodin. Zlevněné produkty bude možné pořídit až do 31. 12. nebo do vyprodání zásob. Pro Ostravany budou vybrané přístroje za sníženou cenu připraveny v novém pop-up storu v OC Avion Shopping Park od 30. 12. od 11 hodin do 2. 1. nebo do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama