pubg-mobile-ma-stejny-pocet-hracu-jako-fortnite
Novinka PUBG mobile má stejný počet hráčů jako Fortnite

PUBG mobile má stejný počet hráčů jako Fortnite

Martina Lipertová

Martina Lipertová

20. 12. 2018 09:00

Mobilní verze PlayerUnknown’s Battlegrounds má nyní 200 milionů uživatelů, což je přibližně stejný počet hráčů, kterými se může pyšnit jeho hlavní konkurent Fortnite. Informoval o tom server The Verge.

Reklama
PUBG mobile má stejný počet hráčů jako Fortnite
i Zdroj: PCTuning.cz

Fortnite hranici 200 milionů uživatelů pokořil o něco dříve, konkrétně 27. listopadu. Na druhou stranu, PUBG ve svých počtech zcela vyloučilo Čínu a asi 50 milionů prodaných kopií na počítačích a herních konzolích, takže je naprosto jisté, že svého soka v popularitě výrazně přivyšuje.

Ze zprávy The Verge dále vyplynulo, že oba tituly aktuálně mají okolo 30 milionů aktivních hráčů denně. I zde ovšem platí to, co bylo napsáno výše. Mluvíme pouze o mobilní verzi PUBG.

PUBG těží z toho, že na mobily dorazilo dříve, než Fortnite. A jeho velkou výhodou je také skutečnost, že ho můžete jednoduše stáhnout z Google Play Storu, což se v případě Fortnite neděje. Jeho tvůrci Epic Games se totiž s Googlem nechtělo dělit v poměru 30/70 a tak se svůj battle royale hit rozhodlo vydat na svých vlastních stránkách.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama