acoustiquequality-m24bt-nabizi-bezdratove-stereo-nejen-pro-smartphony
Novinka AcoustiqueQuality M24BT nabízí bezdrátové stereo nejen pro smartphony

AcoustiqueQuality M24BT nabízí bezdrátové stereo nejen pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 12. 2018 18:00

Česká značka Acoustique Quality zahájila prodej bezdrátové verze reprosoustav AQ M24 BT. Ta se kromě nového výškového měniče s neodymovým magnetem a silnějších basů může pochlubit i zcela novým bluetooth modulem. Velký mezigenerační skok pak zajišťuje podpora kodeků AptX, s jejichž pomocí dokáže reprosoustava přehrát hudbu v CD kvalitě i při bezdrátovém režimu.

Reklama

Modernizace se dočkal i čelní panel. Je menší než dřív a vystupuje z průzvučné tkaniny. LED informující o zvoleném vstupu prosvítá skrze inovované logo a otočný volič ovládá nejen napájení a hlasitost, ale také přepínání mezi jednotlivými zdroji. Kromě bezdrátového připojení totiž AQ M24BT disponují i dvěma analogovými vstupy s konektory RCA. Uživatelé tak mohou pomocí přibaleného RCA-Jack kabelu snadno připojit i počítač nebo televizor a poslední vstup využít například pro připojení gramofonu.

 AcoustiqueQuality M24BT nabízí bezdrátové stereo nejen pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Již na první pohled zaujmou AQ M24BT rozdělením levého a pravého kanálu, které umožňuje plnohodnotnou reprodukci prostoru stereofonních nahrávek. Skutečné stereo ocení také fanoušci filmu a v neposlední řadě hráči. Podpora AptX LL navíc zajistí perfektní synchronizaci obrazu se zvukem.

Reprosoustavy v sobě ukrývají digitální zesilovač přizpůsobený použitým měničům. „Snadno tak poskytnou sinusový výkon 2 × 30 W,“ píše výrobce. O prezentaci basů a středních frekvencí se stará 5" polypropylenová membrána, které v oblasti výšek sekunduje 1" kalota s neodymovým magnetem. Specialitou výrobce je pak ručně pájená výhybka, která zajišťuje správné rozdělení jednotlivých frekvencí.

Cena a dostupnost

Reprosoustava AQ M24BT jsou v prodeji  za 7 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama