adata-uvadi-klavesnici-xpg-infarex-k10-a-mys-m20
Novinka ADATA uvádí klávesnici XPG INFAREX K10 a myš M20

ADATA uvádí klávesnici XPG INFAREX K10 a myš M20

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 12. 2018 18:00

Výrobce ADATA představil dva nové modely herního příslušenství, klávesnici XPG INFAREX K10 a myš M20. Klávesnice nabídne devět režimů LED podsvícení, podporu technologie anti-ghosting pro jistější stisk a ergonomická tlačítka. Myš se vyznačuje odolnými spínači OMRON, možností přepínat mezi pěti rozlišeními DPI a samozřejmě RGB podsvícením.

Reklama

Novinka XPG K10, která cílí na náročnější uživatele, přichází s devíti efekty podsvícení. Na výběr je z následujících efektů: plovoucí světlo, dýchání, blikání sedmi barvami, přepínané statické světlo, šestibarevné dýchání, červenobílé dýchání, červenobílé blikání, bílé osvětlení a bílé dýchání. Kromě líbivých efektů má K10 také spoustu funkcí. Například 26 kláves podporuje technologii anti-ghosting, takže nedostatečná či chybná zmáčknutí se stanou minulostí.

To ušetří spoustě hráčů nervová zhroucení, jelikož nic nenaštve člověka víc, než špatně domáčknutá klávesa uprostřed zuřící bitvy. Všechna tlačítka jsou navíc ergonomicky zaoblena, takže jejich stisk je přesnější a pro prsty komfortnější. O pohodlí se starají také vyhrazené klávesy Media Keys sloužící k rychlému nastavení hudby, zvuku a dalších efektů, aniž by člověk musel opouštět hru a otevírat nějaká nastavení. Cena klávesnice pro tuzemský trh je stanovena na zhruba 830 Kč s DPH.

ADATA uvádí klávesnici XPG INFAREX K10 a myš M20
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš INFAREX M20, která je k zakoupení za necelých 640 korun, láká na kvalitní spínače typu OMRON. Ty byly podle výrobce testovány až na 20 milionů stisknutí. Stiskem jediného tlačítka můžete přepínat citlivost myši v pěti krocích mezi 400 DPI do 5 000 DPI podle toho, co si herní situace zrovna žádá. Myš kromě toho vybavena ještě RGB efektem dýchání v logu XPG, skrolovacím kolečkem a bočními designovými pruhy.

ADATA uvádí klávesnici XPG INFAREX K10 a myš M20
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama