asus-a-quantumcloud-spojuji-sily-pri-vyvoji-softwaru-pro-tezbu-kryptomen
Novinka Asus a Quantumcloud spojují síly při vývoji softwaru pro těžbu kryptoměn

Asus a Quantumcloud spojují síly při vývoji softwaru pro těžbu kryptoměn

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2018 15:00

Společnost Asus oznámila partnerství se startupem Quantumcloud, který přišel se softwarem, s jehož pomocí mohou hráči využít svých neaktivních grafických karet k těžbě kryptoměn a získat tak výplatu digitální hotovosti prostřednictvím služeb PayPal nebo WeChat.

Reklama

„Jako přední světový výrobce grafických karet je Asus připraven stát se distribučním partnerem aplikace Quantumcloud, která přináší svým zákazníkům hotovost v závislosti na efektivitě těžby kryptoměny pomocí vlastního systému,“ uvádí zpráva. Asus, který na trh každoročně přináší množství grafických karet, disponuje rozsáhlou uživatelskou základnou. Tito uživatelé mohou potenciálně snadno získat pasivní příjem díky instalaci softwaru Quantumcloud.

Program Quantumcloud se od ostatních aplikací liší tím, že uchovává zákaznická data v bezpečí a nabízí snadnou správu. Potvrzením závazku firmy Quantumcloud chránit uživatelská data je přísné dodržování pravidel GDPR. Firma navíc nevyžaduje od svých zákazníků vytvoření jedinečných přihlašovacích údajů.

Místo toho mohou lidé využít k přihlášení a vyzvednutí vytěžených prostředků své již existující účty služeb PayPal nebo WeChat. Pro zjednodušení uživatelského komfortu jsou správa digitální peněženky, mix těžených kryptoměn, konverze měny a její transfer plně integrovány do softwaru Quantumcloud.

Asus a Quantumcloud spojují síly při vývoji softwaru pro těžbu kryptoměn
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama