hororova-strilecky-blood-z-roku-1997-se-vraci
Novinka Hororová střílečky Blood z roku 1997 se vrací

Hororová střílečky Blood z roku 1997 se vrací

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 12. 2018 13:30 2

Hororová střílečka Blood vypráví příběh o nemrtvém pistolníkovi Calebovi, který touží po pomstě božského záporáka jménem Tchernobog. Z této zápletky vzešla kombinace konvenčních i nadpřirozených zbraní a nepřátel a multiplayerových módů. 

Reklama
Hororová střílečky Blood z roku 1997 se vrací
i Zdroj: PCTuning.cz

Blood byla původně vydaná v roce 1997 a stálo za ní vývojářské studio Monolith. Tento skvost, u něhož spousta hráčů nechala desítky hodin svého volného času, se nyní vrací pod dohledem Nightdive Studios, vývojářů, kteří mají na svědomí remasterované verze Turok 2: Seed of Evil, System Shock a Forsaken.

„Blood se postupem času stala velmi dobrou hrou a my si dáváme pozor na to, abychom zachovali všechny její kvality. Ve skutečnosti jsou vyžadovány pouze drobné aktualizace, díky nimž současným hráčům poskytneme větší uživatelský komfort. Použití Nightdive KEX enginu zajistí kompatibilitu se současnými video standardy včetně podpory DirectX a Vulkan.“

Remasterovaná verze Blood bude obsahovat také vylepšené zvuky a podporu současných sítí Steamworks a GOG Galaxy. Žádné další informace v současné chvíli nejsou známy, ale Nightdive slíbili, že o další věci se s námi podělí už brzy. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama