video-na-internetu-ho-usvedcilo
Novinka Video na internetu ho usvědčilo

Video na internetu ho usvědčilo

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

21. 10. 2005 00:00 10

A nutno podotknout, že to bylo kvůli nesmírné hlouposti. Novozélanďan James William White (20) pořádně prohnal své auto Subaru Impreza WRX v ulici McAlpine na předměstí Sockburnu. To by ještě prošlo. Poté se svou jízdu rozhodl zveřejnit na internetu a tady narazil.

Reklama

Chlubit se svými činy na internetu, může způsobit nejen zamýšlený obdiv ale i celou řadu problémů. To tehdy, když Vás na internetových stránkách někdo pozná...

Video na internetu ho usvědčilo
i Zdroj: PCTuning.cz

Tříminutové akční video bylo jak vystřižené z akčního filmu - nechybí v něm pálení pneumatik, jízda v protisměru a nakonec srážka se stromem. A ty záběry byly pro Whitea osudné. Po nárazu jde vidět skupinu mladíků včetně Whita, která odtlačuje auto z cesty. Obžalovaný se dostavil k soudu a dostal 120 hodin veřejných prací natvrdo, dále mu byl také odebrán řidičský průkaz na devět měsíců.

Jak vidíte, uživatelé dávají na internet opravdu vše a toto je důkaz, že lidská hloupost (případně hloupost "kamarádů") bývá někdy nesmírná. Tak mě napadá, proč každý kdo nějakým způsobem porušuje zákon nedává důkazy na internet. Vždyť by vše bylo tak jednoduché.

Podle stuff

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama