fortnite-counterattack-set-a-herni-mena-ke-grafickym-kartam-geforce-gtx
Novinka Fortnite Counterattack Set a herní měna ke grafickým kartám GeForce GTX

Fortnite Counterattack Set a herní měna ke grafickým kartám GeForce GTX

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2018 20:00

Nvidia pokračuje v nastoleném trendu odměňování před Vánoci a přidává další herní obsah zdarma ke grafickým kartám GeForce GTX. Ve spolupráci s vývojářem hry, Epic Games, tento výrobce připravil speciální Fortnite balíček odměn obsahující vzácné a exkluzivní herní předměty.

Reklama

Hráči, kteří si do 29. ledna 2019, respektive do vyprodání zásob, zakoupí grafické karty GeForce GTX 1070 Ti, 1070, 1060 či vybrané stolní počítače a notebooky jimi osazené, obdrží herní měnu 2000 V-Bucks a Fortnite Counterattack Set. Jedinečná sada produktů obsahuje vzácný „Reflex“ skin, epický „Response Unit“ batoh, výjimečný „Pivot“ glider a „Angular Axe“ krumpáč.

Nvidia nadále nabízí hru Monster Hunter: World zdarma a to do 7. ledna 2019 nebo do vyprodání zásob. Při zakoupení vybraných modelů grafických karet společných pro obě akce tak hráč získá nově Fortnite balíček i tuto hru. Výrobce připomíná také probíhající akci spojenou s nejnovějšími grafickými kartami GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070, ke kterým přidává první hru využívající ray-tracing v reálném čase Battlefield V.

Fortnite Counterattack Set a herní měna ke grafickým kartám GeForce GTX
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama