hp-pripravilo-specialni-turnaj-omen-arcade-battle-royale-pro-hrace
Novinka HP připravilo speciální turnaj OMEN Arcade Battle Royale pro hráče

HP připravilo speciální turnaj OMEN Arcade Battle Royale pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2018 20:30

HP připravilo pro všechny fanoušky počítačových her kampaň s názvem OMEN Arcade Battle Royale, jehož součástí bude velký online turnaj, na kterém se představí známí i neznámí hráči z české i slovenské hráčské komunity. Ti svedou napínavé souboje v PUBG za pomoci nejnovější generace herních laptopů OMEN by HP.

Reklama

Český tým na turnaji povede Josef Trojan, v komunitě známý jako ARTIX. Slovenské barvy bude hájit Dušan Brachna, a.k.a. DUKLOCK. Oba budou zároveň zastávat funkci koučů pro jednotlivé země. Turnaj bude probíhat v několika fázích.

První, náborové kolo bude probíhat 30. 11, kdy se odehraje celkem šest zápasů. Tři z nich budou věnované hráčům z České republiky a tři si zahrají slovenští hráči. Z každého zápasu postoupí dva nejlepší. Fanoušci budou moci všechny souboje sledovat přes livestream na YouTube, jehož komentář si vezme na starost DUKLOCK.

Druhé, semifinálové kolo se uskuteční 7. 12 a bude ho mít pod palcem ARTIX, rovněž prostřednictvím livestreamu na YouTube. V této fázi turnaje se střetnou nejlepší šestice českých a slovenských hráčů na malé bitevní mapě. Dva vítězové semifinálového kola si jako cenu odnesou herní příslušenství OMEN by HP, konkrétně odolnou a podsvícenou klávesnici OMEN by HP Sequencer Keyboard, sluchátka s aktivním chlazením naúšníků OMEN by HP Mindframe Headset a ergonomickou myš OMEN by HP Reactor Mouse.

HP připravilo speciální turnaj OMEN Arcade Battle Royale pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Aby se zájemci z řad hráčů mohli do jednotlivých zápasů zapojit, stačí sledovat instagramový profil ARTIXe a DUKLOCKa a také facebookový profil HP, kde budou zveřejněny adresy herních serverů. A protože HP chce, aby se do soubojů mohli „zapojit“ i ti, kdo aktivně nehrají, budou moci diváci během obnovy serveru (10-15 minut) směřovat otázky na oba kouče.

Finále už bude probíhat ve formě Česko vs. Slovensko. Střetnou se v něm ti nejlepší hráči z obou zemí a pokusí se svým koučům pomoci vyhrát tento československý souboj. Finále OMEN Arcade Battle Royale se uskuteční 15. 12 v prostorách prodejny internetového obchodu Alza.sk na Bottově ulici v Bratislavě s livestreamem na ARTIXově YouTube kanálu. Celým finálovým soubojem bude provázet další známý člen hráčské komunity DEV1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama