chytre-hodinky-samsung-galaxy-watch-s-esim-jsou-v-prodeji
Novinka Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch s eSIM jsou v prodeji

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch s eSIM jsou v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2018 14:30

Společnost T-Mobile dnes v České republice zahájila prodej chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch, a to ve verzi LTE o velikosti 46 mm a stříbrné barvě. Nový model nabídne uživatelům pohodlí nezávislosti na mobilním telefonu kdykoliv a kdekoliv.

Reklama

Samsung Galaxy Watch LTE může nový majitel využívat hned dvěma způsoby. Buď jako samostatné zařízení s podporou eSIM, které s jiným telefonním číslem může používat jako druhé zařízení paralelně se svým „hlavním“ smartphonem. Na svém přístroji si uživatel může nastavit nepodmíněné přesměrování příchozích hovorů. Anebo jako hodinky využívající podpory technologie Bluetooth, které však pro využívání mobilních služeb musí být v blízkosti uživatelova mobilu.

Chytré hodinky Galaxy Watch LTE zvládnou na jedno nabití fungovat až 80 hodin za obvyklého využití. Díky snadnému a intuitivnímu ovládání pomocí dotykového AMOLED displeje a otočné lunety se s nimi sžijete během par chvil. Prostředí obstarává operační systém Tizen s řadou funkcí pro monitorování zdravého životního stylu, stresu a spánku. Hodinky nerozhází ani déšť či nechtěná koupel, jsou odolné do 5 ATM.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch s eSIM jsou v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy Watch LTE jsou pro zákazníky k dispozici v e-shopu T-Mobilu a v 10 značkových prodejnách v Praze (Nový Smíchov, Metropole Zličín, Národní třída), v Pardubicích (Palác Pardubice), Ostravě (Nová Karolína), Brně (Olympia Centrum), Opavě (U Fortny), Hradci Králové (OC Futurum), Liberci (Forum Liberec) a Plzni (OC Plzeň Plaza).

Od T-Mobilu lze Galaxy Watch LTE zakoupit za cenu 10 489 Kč, v případě nákupu i se smlouvou pak za 8 741 Kč. V případě pořízení na splátky bude zákazník měsíčně splácet 380 Kč po dobu 23 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama