tridenni-sleva-samsungu-s9-a-s9-usetrit-muzete-tisice-korun
Novinka Třídenní sleva Samsungů S9 a S9+. Ušetřit můžete tisíce korun

Třídenní sleva Samsungů S9 a S9+. Ušetřit můžete tisíce korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 11. 2018 22:15 3

Od pátku 30. listopadu až do neděle 2. prosince budou mít radost všichni, kteří plánovali pořídit ať už sobě, nebo svým blízkým, pod stromeček nový telefon Galaxy S9 nebo S9+. Na tyto modely totiž Samsung poskytne slevu 8 000 Kč, což ze špičkového S9 při ceně 13 990 Kč dělá jednu z nejlákavějších předvánočních nabídek vůbec.

Reklama

Speciální víkendová nabídka je omezena počtem kusů. Modely Galaxy S9 a S9+ za akční cenu budou dostupné u většiny partnerských prodejců, přičemž nově je lze pořídit přímo i na stránkách www.samsung.cz. Jak Galaxy S9, tak i S9+ jsou k dostání ve čtyřech barevných verzích – Midnight Black, Coral Blue, Sunrise Gold a krásné trendy barvě Lilac Purple. G

alaxy S9 a S9+ navazují na skvělé vychytávky předchozích modelů S8(+), jako je bezdrátové nabíjení, čtečka duhovky a rozpoznání obličeje nebo displej v kvalitě Full HD+, a přináší také řadu novinek. Tou nejpodstatnější je fotoaparát s unikátní technologií proměnné clony. Díky tomu fotí S9(+) skvělé snímky i za špatného světla.

Ze selfie z předního fotoaparátu je možné vytvořit vlastní emoji a animované avatary. Smartphony také umí natáčet zpomalené video s velmi efektními záběry a mají stereofonní reproduktory s Dolby Atmos. Dostupné na českém trhu jsou ve dvou paměťových variantách – 64 GB a 256 GB.

Třídenní sleva Samsungů S9 a S9+. Ušetřit můžete tisíce korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama