v-prodeji-je-novy-reproduktor-energy-party-6-se-vstupem-pro-kytaru
Novinka V prodeji je nový reproduktor Energy Party 6 se vstupem pro kytaru

V prodeji je nový reproduktor Energy Party 6 se vstupem pro kytaru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 11. 2018 11:30

Společnost Energy Sistem uvádí na trh reprosoustavu Energy Party 6. Novinka, kterou ocení především milovníci večírků, by měla mimo jiné nabízet velmi slušný zvuk, možnost skokového navýšení na maximální úroveň, duální LED osvětlení či audio vstup pro kytaru a mikrofon.

Reklama

Robustní dřevěné tělo Energy Party 6 je vybaveno čtyřmi 2“ výškovými a dvěma 6,5“ širokopásmovými reproduktory, které v kombinaci se zvukovým systémem 2.1 poskytují efektivní výkon 240 wattů. Reprosoustava navíc nabízí funkci Energy Music Power 600, která stisknutím jediného tlačítka zvýší celkový výkon o dalších 360 W a zároveň zvýrazní hluboké tóny. Tu správnou atmosféru pak zajistí dvojice LED měnících barvu podle rytmu hudby.

Energy Party 6 lze snadno ovládat prostřednictvím panelu umístěného na vrchní straně reprosoustavy. Jeho součástí je mimo jiné 2,4palcový LED segmentový displej, pětipásmový analogový ekvalizér, kruhový ovladač pro nastavení hlasitosti, blok tlačítek pro výběr konkrétní skladby či audio vstupy pro připojení mikrofonu a kytary. Součástí balení je i dálkový ovladač.

V prodeji je nový reproduktor Energy Party 6 se vstupem pro kytaru
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě kabelového připojení podporuje Energy Party 6 také bezdrátový přenos hudby z libovolného audio zdroje až na vzdálenost 10 metrů díky podpoře technologie Bluetooth 4.0. Uživatelé mají k dispozici rovněž sloty pro připojení USB úložiště s kapacitou až 64 GB, linkový vstup či RCA vstup/výstup umožňující vzájemné propojení několika reproduktorů Energy Party 6.

Reprosoustavu Energy Party 6 pokrývá nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 6 290 Kč vč. DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama