bitcoin-klesl-na-3500-usd-je-cas-nakoupit
Novinka Bitcoin klesl na 3500 USD, je čas nakoupit!

Bitcoin klesl na 3500 USD, je čas nakoupit!

Z. Obermaier

Z. Obermaier

25. 11. 2018 18:49 20

Bitcoin  konečně klesl, nastal čas pro výhodný nákup. Buďte rychlí, moc času není.

Reklama

Mnozí víte, že jsem dlouholetý evangelista Bitcoinu, early adopter a hodler. Držím velké množství mincí, a dění kolem Bitcoinu je mé hobby. Také jsem i těžil, šlo ale jen o epizodu, spekulace se ukázaly jako lepší a výnosnější zábava. Můj první článek o BTC jste si mohli přečíst už v roce 2013. Pak jich vyšlo ještě několik, včetně několika rozhovorů v papírových i digitálních magazínech. Od počátku vám radím, kupujte! Pokud je cena dobrá, vyplatí se vám to. Kdo se touto radou řídil v roce 2013, je dávno za vodou. Kdo se jí řídil v pozdějších letech, také.

A já vám opět radím, kupujte! Současná cena se brzy vyšvihne na její násobek, opět vyděláte. Nechci detailně rozebírat důvody poklesu, jelikož je jich více. První je několik měsíců trvající výprodej loňských investorů-amatérů. Ti nakoupili za nesmyslné ceny, a celý rok jen odepisovali. Další aspekt je prodej velkých hráčů, kteří skupují výpočetní výkon v boji v BTC Cash forku. Tento prodej začal někdy mezi říjnem a listopadem a nabírá na obrátkách. Cena padá, panika drobných střadatelů se stupňuje. Zdali bude zítra cena vyšší nebo nižší netuším, ale spíše počítám s dalším poklesem.

Bitcoin klesl na 3500 USD, je čas nakoupit!
i Zdroj: PCTuning.cz

Neradím vám kupovat hned teď, ale být v pozoru a sledovat trend, v případě dalším poklesů ceny, mít v pohotovosti nákupní mechanismy. V onlinu jde vidět velký nárůst prodejů a objemů. To může trvat, a cena půjde ještě dolů, nebo také ne. Za současnou cenu jde ale dobrý kup i tak, příští rok vyděláte zcela jistě. Na druhou stranu ale mějte na paměti, že BTC je riziková investice, na které můžete vydělat i prodělat. Vše dělejte s rozvahou, nejlépe s penězi, které můžete postrádat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama