novy-datovy-balicek-twist-internet-nabidne-na-rok-6-gb-za-499-kc
Novinka Nový datový balíček Twist internet nabídne na rok 6 GB za 499 Kč

Nový datový balíček Twist internet nabídne na rok 6 GB za 499 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 11. 2018 15:30

Vánoční nabídku T-Mobile rozšíří v prosinci o nový datový balíček, díky kterému si Twist zákazníci vyřeší data na celý rok. Ocení ho například rodiče, kteří už nebudou muset každý měsíc řešit data pro své děti.

Reklama

Díky balíčku dostanou Twist zákazníci 500 MB dat na každých 30 dní, a to po celý rok. Až do konce ledna je navíc možné balíček s názvem Twist internet na rok pořídit s 50 % slevou za 499 Kč. Balíček si zákazníci mohou aktivovat od 1. prosince 2018 přes aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím SMS kódu IROK A zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Balíček lze také darovat v podobě poukázky svým blízkým pod stromeček. Dárkové poukázky budou k dispozici v limitovaném množství na prodejnách operátora a v jeho e-shopu.

Pro zákazníky, kteří se chtějí k internetu připojit pouze čas od času, přichází operátor od 24. listopadu s novým řešením: platit budou pouze za data, která využijí, a to jen do maximální výše útraty 10 Kč na den. Za tuto částku mohou prosurfovat až 100 MB dat.

Jak to bude fungovat?

- Data budou účtována podle spotřeby za cenu 1 Kč/MB

- Zákazník za ně však zaplatí maximálně 10 Kč na den

- Pak se účtování zastaví a zákazník může za cenu 10 Kč za den prosurfovat celkem až 100 MB na den

- Pokud data ten den nevyužije, nezaplatí za ně.

- Ke službě se stačí přihlásit pouze jednou, například přes aplikaci Můj T-Mobile nebo prostřednictvím SMS kódu IDEN100 A zaslaného na 4603, a datování může začít

Novinkou je také změna v týdenní nabídce pro Twist zákazníky. Místo dosavadních 60 MB za 49 Kč nyní T-Mobile majitelům předplacenek nabízí nový balíček se 150 MB za 69 Kč týdně. Objednání je opět možné standardními způsoby.

Přehled vánoční nabídky pro majitele předplacených karet udává následující tabulka:

Nový datový balíček Twist internet nabídne na rok 6 GB za 499 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama