monitor-philips-bdm3470up-laka-na-sirokouhly-displej
Novinka Monitor Philips BDM3470UP láká na širokoúhlý displej

Monitor Philips BDM3470UP láká na širokoúhlý displej

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 11. 2018 10:00

Vylepšený ultrawide monitor Philips BDM3470UP, který právě dorazil do tuzemských obchodů, nabízí širokou škálu funkcí a technologií pro podporu produktivity a kvalitního zážitku jak v kanceláři, tak doma.

Reklama

Širokoúhlý IPS panel s rozlišením 3 440 × 1 440 px, úhlopříčkou 34 palců a poměrem stran 21:9, by měl zaručit dostatečnou jemnost obrazu a zároveň i živé barvy a ostrý obraz. Uživatelé se mohou těšit také na široké pozorovací úhly 178 stupňů horizontálně a 178 stupňů vertikálně a technologie SmartUniformity se stará o to, aby nedocházelo k fluktuacím v barevném podání a jasu displeje.

Díky SmartErgoBase si najde optimální pracovní polohu snad úplně každý.  Tento stojan umožňuje nastavit ideální výšku, náklon, natočení monitoru nebo jeho obrácení do vertikální polohy. V potřebné konektivitě jsou zahrnuty USB 3.0 porty, HDMI pro maximální univerzálnost a také stereo reproduktory. Díky funkci MultiView lze k monitoru připojit různá zařízení a sledovat tak obsah z vícero zdrojů současně. A pokud by uživatelé potřebovali ještě více místa, díky tenkému rámečku lze vytvořit vícemonitorová řešení.

Monitor Philips BDM3470UP je již na trhu dostupný za doporučenou cenu 16 739 Kč.

Monitor Philips BDM3470UP láká na širokoúhlý displej
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama