na-black-friday-bude-navigace-od-sygic-historicky-nejlevnejsi
Novinka Na Black Friday bude navigace od Sygic historicky nejlevnější

Na Black Friday bude navigace od Sygic historicky nejlevnější

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2018 19:00 2

Pokud jste ještě neuvažovali nad letošními vánočními dárky, máme pro vás i vaše blízké dobrý tip. Cena prémiové licence navigace od Sygic s doživotními bezplatnými aktualizacemi bude během Black Friday a Cyber Monday (23. až 26.11) lacinější o 80 procent.

Reklama

Mapu Evropy tak můžete získat za pouhých 269,99 Kč. Když se navíc rozhodnete pro balíček s dopravními informacemi v reálném čase, pak jej pořídíte jen za 379,99 Kč.

Jestli už máte licenci koupenou, Sygic myslel i na vás. Zlevněné jsou všechny doplňkové funkce:

- Real View navigace (79,99 Kč) – Poznat místo, na které právě jedete, pouze pomocí mapy může být náročné. Právě proto v Sygicu vymysleli doplněk, který využívá technologii rozšířené reality a zadní kameru v telefonu – trasu promítá přímo do skutečného světa.

- Head-up displej (79,99 Kč) – Zimní dny jsou krátké. Pokud vám během nočního řízení vadí svíticí displej s navigací, pak zkuste tento doplněk, který promítá všechny potřebné informace přímo na čelní sklo v příjemné světelné intenzitě.

- DashCam (79,99 Kč) – Při používání navigace tento chytrý doplněk zaznamenává vše, co se stane před vaším vozidlem. Po příjezdu do cíle nebo po kolizní situaci můžete záznam uložit a později ho využít ve svůj prospěch.

Na Black Friday bude navigace od Sygic historicky nejlevnější
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama