microsoft-vydava-opravenou-rijnovou-aktualizaci-windows-10
Novinka Microsoft vydává opravenou říjnovou aktualizaci Windows 10

Microsoft vydává opravenou říjnovou aktualizaci Windows 10

Martina Lipertová

Martina Lipertová

15. 11. 2018 08:00

Microsoft dnes znovu spustil aktualizaci systému Windows 10 (Windows 10 October 2018 Update), kterou minulý měsíc musel stáhnout kvůli problémům s mazáním souborů během aktualizace. 

Reklama
Microsoft vydává opravenou říjnovou aktualizaci Windows 10
i Zdroj: PCTuning.cz

Opětovné uvedení aktualizace Microsoftu trvalo více než měsíc. Redmondská společnost nejprve problém opravila a následně aktualizaci uvedla v rámci svého beta testovacího programu.

Zástupce Microsoftu, John Cable uvedl: „Kromě rozsáhlého interního prověření jsme se věnovali zpětné vazbě a diagnostickým datům od našich Windows Insiderů a z milionů zařízení s Windows 10 October Update a o ztrátě dat nemáme žádné zprávy“.

Aktualizace je dostupná teprve pár hodin a to pouze pro malé procento lidí, kteří navíc musí dát příkaz k vyhledání aktualizace. Ani v takovém případě však aktualizaci nemáte jistou. Pokud Windows přijde na problém s kompatibilitou, tak aktualizaci nenainstaluje. 

Microsoft je tedy při opětovném zavádění říjnové aktualizace navýsost opatrný, což ovšem měl být už mnohem dřív. Windows 10 má v tomto směru za sebou poměrně nepříjemný rok, protože vedle naprosto zpackané říjnové aktualizace byly problémy i s dubnovou aktualizací, která uživatele zase trápila modrou obrazovku smrti a zamrzání Plochy a Chromu. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama