fitbit-charge-3-se-v-cesku-lze-nove-platit-i-chytrym-naramkem
Novinka Fitbit Charge 3 SE: V Česku lze nově platit i chytrým náramkem

Fitbit Charge 3 SE: V Česku lze nově platit i chytrým náramkem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 11. 2018 15:30

Od dnešního dne je na tuzemském trhu dostupný chytrý náramek Fitbit Charge 3 Special Edition, pomocí kterého lze v ČR platit na všech běžných bezkontaktních terminálech. Pohodlné nakupování umožňuje zabudovaný systém Fitbit Pay všem majitelům platebních karet Master Card a Visa vydaných u Moneta Money Bank. Další bankovní instituce se do projektu brzy připojí.

Reklama

Doporučená maloobchodní cena sportovního náramku Charge 3 Special Edition je 4 390 Kč. K dostání je ve dvou barevných variantách: kontrastní bílo-černé a stylové fialovo-zlaté. Na trhu je k dispozici také základní verze Charge 3 za 3 890 Kč.

Společnost Fitbit v těchto dnech pro majitele náramků Charge 3 a Charge 3 SE rovněž uvolňuje významnou aktualizaci systému. Mezi hlavní novinky patří možnost rychlých odpovědí na SMS a WhatsApp zprávy přímo z dotykového displeje náramku. Uživatelé mají rovněž možnost na displeji přijmout či odmítnout příchozí hovor. Mobilní aplikace pak byla rozšířena o zaznamenání váhy a každodenní sledování úrovně hydratace organismu.

Fitbit Charge 3 SE: V Česku lze nově platit i chytrým náramkem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama