nekompromisni-asus-rog-phone-miri-do-predprodeje
Novinka Nekompromisní Asus ROG Phone míří do předprodeje

Nekompromisní Asus ROG Phone míří do předprodeje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2018 19:30

Společnost Asus zahájí v pondělí 12. listopadu předprodej herního smartphonu ROG Phone, který je určen pro nejnáročnější hry. V předprodeji bude novinka exkluzivně dostupná u vybraných prodejců za cenu 22 990 Kč s DPH. Každý, kdo si telefon objedná, dostane zdarma profesionální dokovací stanici v ceně 2 190 Kč.

Reklama

Jak již samotný název napovídá, chytrý telefon spadá do herní divize ROG, kterou můžeme znát například z počítačů nebo notebooků. Aby se smartphone během hraní nepřehříval, je možné na jeho zadní stranu přidělat speciální chladící modul s aktivním ventilátorem. O pracovní tempo se stará procesor Snapdragon 845, který dokáže pracovat až při frekvenci 3,0 GHz a společnost mu dělá grafická jednotka Adreno 630. Nechybí 8 GB operační paměti a 512GB úložiště. To už je sestava, která na plné detaily rozběhá každou mobilní hru současnosti.

Nekompromisní Asus ROG Phone míří do předprodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Hráčům je přizpůsoben i design telefonu s porty umístěnými na boku zařízení. Dva programovatelné ultrazvukové snímače AirTrigger a haptická odezva slouží ke komfortnímu ovládání při hraní. Veškeré dění hráč sleduje na šestipalcové obrazovce s rozlišením Full HD+. Jde tedy o protáhlý panel s podporou HDR, rychlou obnovovací frekvencí 90 Hz a dobou odezvy 1 ms. Obrazovka pokrývá 108 % gamutu DCI-P3 a je zárukou výborných barev a živého obrazu.

K telefonu bude volitelně k dispozici celá řada příslušenství – dokovací stanice TwinView Dock pro režim ručního ovládání na dvou obrazovkách v ceně 5 690 Kč; dokovací stanice pro stolní počítače za 3 490 Kč; ovladač Gamevice za 2 190 Kč; WiGig Dock využívající technologii Wi-Fi 60 GHz pro hraní na velké obrazovce za 6 490 Kč, profesionální dokovací stanice za 2190 Kč (v předprodeji jako dárek zdarma) a pouzdro ROG Phone Case za 1 090 Kč s DPH.

Asus ROG Phone bude možné od pondělí objednávat u prodejců Alza.cz, CZC.cz, Mall.cz a Huramobil.cz

Nekompromisní Asus ROG Phone míří do předprodeje
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama