freelo-pro-tymovou-spolupraci-pouziva-po-necelych-trech-letech-provozu-15-000-uzivatelu
Apple Novinka Freelo pro týmovou spolupráci používá po necelých třech letech provozu 15 000 uživatelů

Freelo pro týmovou spolupráci používá po necelých třech letech provozu 15 000 uživatelů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2018 15:00

Freelo, které pro týmovou spolupráci a řízení projektů používá po dvou a půl letech provozu již více než 15 000 uživatelů, slaví velkými změnami. Celou službu významně posunulo spuštění mobilních aplikací pro iOS i Android. K dalším významným vylepšením patří i vlastní měření času, které pro většinu uživatelů plnohodnotně nahradí používání samostatných aplikací. 

Reklama

Mezi klienty Freelo se řadí významné firmy jako Nikon, Tieto, Euromedia, Ušetřeno nebo Modrá pyramida. Ne náhodou se tedy aplikace dostala až do finále soutěže startup roku 2017.„Jednoduchost je pro nás od samého začátku na prvním místě, i tak se ale snažíme, aby byla aplikace měla všechny důležité funkce.“ říká Karel Dytrych, jeden ze tří zakladatelů Freela. „Chceme s Freelem také učit ve firmách používat procesy. Proto lze snadno nejen zadávat opakované úkoly, ale všude se nabízí možnosti založení úkolů, projektů nebo sad dílčích kroků ze šablon.“ doplňuje.

Freelo pro týmovou spolupráci používá po necelých třech letech provozu 15 000 uživatelů
i Zdroj: PCTuning.cz

Freelo v průběhu roku také zapracovalo na bezpečnosti a je tak možné zapnout např. dvoufaktorové přihlášení. Za zmínku rozhodně stojí i otevřenost aplikace. Ta nekončí jen u klasického API. Do Freela je možné zasílat úkoly a podklady e-mailem, sdílet úkoly a projekty přes tajné adresy, které umožňují i vložení do vlastního webu nebo systému.

„Pokračujeme také v budování komunity kolem naší aplikace, staráme se hlavně o Facebookovou skupinu Freelo Community. Od počátku roku vydává Freelo vlastní podcast Z podpalubí. Zaslechnout v něm lze řadu praktických tipů pro řízení projektů nebo vlastního života. Mezi hosty byl např. Daniel Gamrot nebo Petr Koukal. Freelo také uspořádalo velké setkání lidí z komunity SaaS v STRV a druhé v Microsoftu.“ prozrazuje dále Dytrych.

Freelo můžete do mobilů s Androidem a iOS stahovat zcela zdarma.

Freelo pro týmovou spolupráci používá po necelých třech letech provozu 15 000 uživatelů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama