samsung-prepise-dejiny-a-ukaze-historicky-prvni-ohebny-smartphone
Novinka Samsung přepíše dějiny a ukáže historicky první ohebný smartphone

Samsung přepíše dějiny a ukáže historicky první ohebný smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 11. 2018 17:00 7

Dnes večer proběhne světová premiéra chytrého telefonu, který bude vypadat jinak, než jak jsme zvyklí. Dostane totiž ohebnou konstrukci, díky které by měl jít jednoduše složit, aby se lépe přenášel.

Reklama

Samsung tiskovou konferenci připomínal už na začátku týdne, kdy si na svém Facebooku změnil logo, čímž zástupci značky dopředu prozradili, jak novinka bude vypadat. Speciální událost, kde k premiéře smartphonu Galaxy F dojde, budete moci sledovat živě od 19:00 hodin středoevropského času na oficiálním kanálu Samsungu na platformě YouTube.

Počítá se s tím, že v „zavřeném“ stavu bude telefon disponovat 4,6palcovým OLED displejem, po rozložení zařízení bychom se však měli dostat až na hodnotu 7,3 palce. Samsung Galaxy F tedy bude možné využívat jako obyčejný mobilní telefon i jako tablet. Speciální konstrukce se dvěma obrazovkami samozřejmě vyžaduje i upravený, na míru vytvořený software. Na tom Samsung spolupracoval přímo s Googlem, aby případným majitelům Galaxy F nabídl co nejlepší uživatelsky zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama