chytre-hodinky-withings-steel-hr-ziskavaji-aktualizaci-os2
Novinka Chytré hodinky Withings Steel HR získávájí aktualizaci OS2

Chytré hodinky Withings Steel HR získávájí aktualizaci OS2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 11. 2018 16:00

Withings oznamuje dostupnost aktualizace OS2 pro svou produktovou řadu hybridních chytrých hodinek Steel HR. Hodinky, které nabízejí až 25denní výdrž na jedno nabití, kontinuální měření srdečního tepu, chytré notifikace z telefonu a monitorování spánku, získávají vylepšení v mnoha oblastech.

Reklama

První novinkou, kterou update přináší, je možnost sdílení trasy v mapách včetně všech detailních statistik. Tuto mapu lze sdílet rovnou z aplikace Health Mate v podobě fotografie. Řada Steel HR byla obohacena také o specializované sledování pro více než 30 různých aktivit jako jóga, volejbal, veslování, box, lyžování nebo třeba lední hokej. Uživatelé si mohou aktivitu vybrat přímo na displeji hodinek a jednoduše tak zahájit svou relaci. Během tréninku hodinky navíc průběžně sledují a zobrazují srdeční frekvenci a trvání cvičení. Po skončení aktivity pak nabídnou přehledné statistiky, abyste věděli, jak jste si vedli.

Chytré hodinky Withings Steel HR získávájí aktualizaci OS2
i Zdroj: PCTuning.cz

Nově jsou pro Steel HR dostupné také notifikace ze všech aplikací, tedy např. ze sociálních sítí, sportovních a zpravodajských aplikací a tak dále. V aplikaci Health Mate lze jednoduše nastavit, která oznámení budou dostupná na displeji hodinek a která ne. Hodinky umí nově také sofistikované sledování spánku a přibyla i funkce smart wake-up, která probudí uživatele diskrétními vibracemi v nejoptimálnější fázi spánku. Doplněn byl i Sleep Smarter Program, jenž se skládá z osmi týdenního doporučování, které vede ke zdokonalení spánku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama