mistrovstvi-ceske-republiky-v-pocitacovych-a-mobilnich-hrach-se-blizi
Novinka Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách se blíží

Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách se blíží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2018 13:00 1

Na výstavišti v Brně tento pátek vypukne již osmé Mistrovství ČR v počítačových hrách a také Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. Na třídenní akci nebudou chybět přední profesionální hráči česko-slovenské scény. Titul v CS:GO budou obhajovat hráči jako Frozen, Dev7l či Zedko. V League of Legends se zase o MČR pohár znovu popere eSuba se zkušenostmi z EU Masters. Jejími soupeři budou ale i hráči, kteří se loni z triumfu radovali.

Reklama

Na MČR se letos díky společnosti Nvidia objeví i hra PUBG, která se v našich končinách dočkává velké přízně. I v mobilních hrách vás samozřejmě čeká spousta zábavy. Turnaje se opět zúčastní loňští vítězové, tedy Scruffy v Hearthstone a bRoCk v Clash Royale. Oba proti sobě ale budou mít velmi kvalitní hráče. Velkým favoritem v Hearthstone je totiž třeba Faeli a v CR můžou bRoCka potrápit jména jako CHIPY, Mára či UnSeen.

Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách se blíží
i Zdroj: PCTuning.cz

Na akci potkáte také osobnosti jako blade, Dev1, CzechCloud, Herdyn, Mazarini, Mozilla, shadye a mnoho a mnoho dalších. Pro volné hraní bude připraveno přes sto stolních počítačů a dalších sto herních konzolí. Nové herní technologie ovšem nemusíte objevovat jen v herní zóně, nachystán pro bude i nespočet stánků předních výrobců. V neposlední řade se na MČR budete moci účastnit i různých soutěží o ceny, vyhrát v obří tombole nebo navštívit stánky s virtuální realitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama