zacal-se-prodavat-cloudovy-kontroler-tp-link-omada-oc200
Novinka Začal se prodávat cloudový kontroler TP-Link Omada OC200

Začal se prodávat cloudový kontroler TP-Link Omada OC200

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2018 17:30

Společnost TP-Link představuje svůj nový cloudový kontroler Omada OC200, který umožňuje centralizovanou správu Wi-Fi sítě až pro 50 přístupových bodů. Je tak předurčen pro použití ve středně velkých firmách, kancelářských centrech, veřejných institucích, hotelech a větších penzionech či ve školních budovách.

Reklama

TP-Link OC200 vytváří základ bezdrátových podnikových sítí a dokáže spravovat až 50 kompatibilních přístupových bodů současně z jednoho místa. To umožňuje bezdrátovou síť libovolně rozšiřovat a posilovat bez velkých nároků na IT. Kontroler zajišťuje také monitoring sítě a poskytuje statistiky a grafické analýzy provozu v reálném čase. Jeho prostřednictvím lze rovněž provádět aktualizace firmwaru síťových prvků. K pohodlnému ovládání kontroleru odkudkoli pomocí mobilního telefonu slouží výrobcem zdarma poskytovaná aplikace.

K bezpečnému připojování uživatelů v prostředích jako maloobchod, pohostinství, veřejná správa nebo školství slouží kaptivní portál, kde je pro povolení přístupu vyžadován určitý úkon, např. zadání údajů, vyjádření souhlasu s podmínkami užití nebo vložení přístupového kódu. Novinkou je autentizace přes SMS, která zjednodušuje proces připojení, a přihlašování přes Facebook, které zvyšuje hodnotu firemního profilu poskytovatele na této sociální síti. Vše je také v souladu s platným nařízením GDPR.

V odolném kovovém šasi kontroler TP-Link je instalovaná výkonná čipová sada. Jeho zapojení zjednodušuje napájení prostřednictvím ethernetové přípojky (PoE) nebo microUSB. Novinka je vybavena také USB portem pro automatické zálohování.  

Klíčové vlastnosti TP-Link OC200:

  • Centralizovaná správa Wi-Fi sítě pro až 50 Access Pointů
  • Bezplatný přístup do cloudu umožňuje provádět správu kdykoli a odkudkoli
  • Podpora napájení přes datové rozvody PoE (802.3af/802.3at) pro snadnou instalaci
  • Výkonný chipset, odolný kovový kryt a USB port pro automatické zálohování
  • Mobilní aplikace Omada pro praktické ovládání
  • Bezpečná síť pro hosty s několika možnostmi přihlašování (Facebook Wi-Fi, SMS login, Voucher).

Začal se prodávat cloudový kontroler TP-Link Omada OC200
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama