o2-nadeluje-od-listopadu-slevy-na-mobily-tablety-a-notebooky
Novinka O2 naděluje od listopadu slevy na mobily, tablety a notebooky

O2 naděluje od listopadu slevy na mobily, tablety a notebooky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 10. 2018 19:00 1

Vánoční nadílka u O2 letos začne ve čtvrtek 1. listopadu. Operátor pro zákazníky, kteří si pořídí nový tarif, připravil bonus na telefony Samsung a Huawei i tablety a notebooky Lenovo. Díky bonusu mohou lidé získat tři modely mobilů za jedinou korunu.

Reklama

Pro všechny své stávající zákazníky připravilo O2 bonus až tři tisíce korun při pořízení mobilních telefonů Samsung a Huawei. „Slevu na nový mobil získají všichni naši zákazníci bez ohledu na to, jakou službu od O2 využívají – zda mobilní tarif, předplacenou kartu, Internet na doma nebo O2 TV. Všem zákazníkům totiž nabídneme v rámci věrnostního programu O2 Extra výhody slevu až tři tisíce korun jen za to, že jsou s námi,“ uvedla ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová. Přehled všech modelů, na které lze bonus uplatnit, najdou zákazníci od 1. listopadu na webu www.o2.cz.

O2 naděluje od listopadu slevy na mobily, tablety a notebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

O2 naděluje od listopadu slevy na mobily, tablety a notebooky
i Zdroj: PCTuning.cz

Vánoční bonus O2 připravilo také pro zákazníky pevného internetu na doma. Kromě vyšších dostupných rychlostí pro 1,5 milionu domácností mohou nyní zákazníci, kteří si pořídí balíček pevného a mobilního internetu, získat notebook Lenovo ideapad S130 11 včetně modemu za 495 korun.

Vánoční slevu na nový telefon mohou v rámci O2 Extra výhod využít i zákazníci předplacených karet. Pro nové i stávající zákazníky předplacených služeb má O2 připravené také dvě výhody za jedno dobití na www.odmenazadobiti.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama