to-se-vyplati-farcry-za-babku
Novinka To se vyplatí: FarCry za babku

To se vyplatí: FarCry za babku

Petr Válek

Petr Válek

16. 10. 2005 00:00 21

Hru tohoto formátu není myslím nutné nijak představovat. Všichni ji dobře známe a pro ty, co si ji vždy chtěli zahrát, ale nechtěli nebo nemohli investovat do tohoto báječného počinu Cryteku je tady zajímavá informace.

Reklama
To se vyplatí: FarCry za babku
i Zdroj: PCTuning.cz

Během nákupu v jistém nejmenovaném supermarketu jsem narazil na stánek hračkářství, kde se hra prodávala za 299,- Kč s daní. Samozřejmě jsem neváhal a hru si hned koupil. Z obrázku je patrné, že hru dostanete s kompletním českým dabingem, jediné co budete muset ještě udělat, je zaslání registrační karty kvůli čísla pro multiplayer, hru s více hráči. Navíc je možné tuto hru koupit prakticky kdekoli, supermarketů kde se objevuje je velká řada. Minimální konfigurace je 1GHz procesor, 256 MB paměti RAM a 64MB grafická karta.

Hra se odehrává v Pacifiku někdy v roce 2020 a vy máte k dispozici široký arsenál zbraní, možnost ovládat motorové čluny, ozbrojené vozítka a dostanete se do krásných lokací. Kvalitu hry podtrhuje kromě vynikající atmosféry také špičková grafika, téměř reálné AI protivníků a zajímavá zápletka. Recenzi hry najdete například zde a hru si můžete koupit i přes internet buď na stránkách distributora nebo například na stránkách JRC.

Nabízí se ale jedna otázka, zda chcete být informováni o takto zajímavých slevách týkajících se her. Vyjádřete se prosím v diskusi pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama