k-predobjednavce-huawei-mate-20-pro-ziskate-dva-darky-zdarma
Novinka K předobjednávce Huawei Mate 20 Pro získáte dva dárky zdarma

K předobjednávce Huawei Mate 20 Pro získáte dva dárky zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2018 23:30

Příchod špičkového Huawei Mate 20 Pro na český trh se pomalu, ale jistě blíží. Telefon se na pulty obchodů dostane ve čtvrtek 1. listopadu v barevných variantách černá, půlnoční modrá a twilight. Stát bude 24 999 Kč včetně DPH. Novinku lze už nějaký čas předobjednat u vybraných prodejců a operátorů. Kdo tak učiní, získá dva dárky zdarma – bezdrátovou nabíječku a nanoSD kartu kapacity 128 GB.

Reklama

Nový Mate 20 Pro je nadupaný smartphone. Má supervýkonmný procesor Kirin 980, nadstandardních 6 GB RAM a velkou vnitřní paměť (128 GB). Displej je typu AMOLED a navíc dostal velmi jemné rozlišení 3 120 × 1 440 pixelů.  V zobrazovači samotném nechybí pohotová čtečka otisků prstů, kdo však chce, může používat funkci odemykání obličejem. Na bocích smartphonu je displej mírně zahnutý, ale pozornost upoutá hlavně výřez v horní části panelu (lze jej nicméně snadno skrýt v nastavení).

Novinka přichází na trh s Androidem 9.0 Pie a přepracovanou (zjednodušenou) nadstavbou EMUI, která vypadá lépe než kdy předtím.

K předobjednávce Huawei Mate 20 Pro získáte dva dárky zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Zadní strana telefonu patří trojitému fotoaparátu. Tvoří jej hlavní 40Mpx čip, 8Mpx čip pro snímky z dálky a 20Mpx barevný širokoúhlý snímač, který se hodí pro focení krajinek. Nový režim extrémní makro pak umožňuje zachytit předmět ze vzdálenosti jen 2,5 cm.

Bezproblémovou výdrž telefonu zajistí masivní 4 200mAh baterie s podporou rychlonabíjení. Huawei uvádí, že k doplnění 70 % kapacity stačí 30 minut. K dispozici je také bezdrátové nabíjení, při kterém je za půl hodiny dobito 30 % kapacity.

Nechybí ani stereo reproduktory, kdy k ozvučení slouží sluchátko, dole se zase zvuk line z prostoru USB-C konektoru. Potěší i bezdrátové dobíjení s možností nabíjet bezdrátově ostatní zařízení, například nové iPhony Xs, a je tu také odolnost vůči vodě a prachu (IP68).

K předobjednávce Huawei Mate 20 Pro získáte dva dárky zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama