chytry-naramek-fitbit-charge-3-je-dostupny-v-cr
Novinka Chytrý náramek Fitbit Charge 3 je dostupný v ČR

Chytrý náramek Fitbit Charge 3 je dostupný v ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 10. 2018 10:30

V České republice se začal oficiálně prodávat chytrý náramek Fitbit Charge 3. Přináší odolný design vhodný pro plavání, dotykový displej, více než 15 režimů pro cvičení, nezbytné chytré funkce, až 7 dní výdrž na jedno nabití a různé inteligentní technologie. Dostupný je u vybraných obchodních partnerů za cenu 3 890 Kč.

Reklama

Charge 3 pokračuje v úspěchu svých předchůdců z Charge portfolia. Prvotní data ukazují, že o tento chytrý náramek mají zájem jak noví, tak stávající uživatelé. 54 % předobjednávek na stránkách fitbit.com bylo učiněno stávajícími loajálními uživateli, kteří již vlastnily dvě a více zařízení. Tento počáteční úspěch u zákazníků a odhady IDC ukazují, že fitness náramky budou mít i nadále signifikantní podíl v kategorii wearables i několik následujících let.

Charge 3 nabízí řadu pokročilých senzorů, včetně SpO2 senzoru, který je vůbec v náramcích poprvé. Získaná data z tohoto senzoru budou v budoucnu přítomna ve funkci Labs Sleep Score beta, která umožní uživatelům lépe porozumět kvalitě svého spánku a dechovým potížím.

Program Fitbit Labs Sleep Score beta bude dostupný pro první uživatele již v listopadu. Uživatelé, kteří potvrdili pozvánku do beta programu, získají kompletnější obraz o tom, jak celkový spánek vypadá a jaké faktory jej ovlivňují. Využity budou klíčové metriky získané díky 24/7 PurePulse kontinuálnímu monitorování srdečního tepu.

Důležité informace o Fitbit Charge 3:

Pokročilé zdravotní a kondiční funkce: Náramek je připraven do akce spolu s nejvíce pokročilými senzory a algoritmy (PurePulse monitorování srdečního tepu a SpO2 senzor); plus více než 15 režimů pro cvičení, monitorování plavání a užitečný přehled přímo na displeji zařízení, monitorování ženského zdraví, automatické zaznamenávání spánkových fází a mnoho dalšího.

Prémiový design: Spolu s voděodolností, prémiovým a lehkým tělem nabízí Fitbit Charge 3 také jako vůbec první zařízení z kategorie wearables indukční tlačítko. Navíc také více intuitivní a interaktivní prostředí v zařízení pro plnohodnotné používání.

Chytrý náramek Fitbit Charge 3 je dostupný v ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Doposud nejchytřejší náramek Fitbit: Zůstaňte ve spojení díky chytrým notifikacím z telefonu a rychlými odpověďmi pro uživatele s operačním systémem Android (již brzy), aplikacím pro každodenní využití a bezpečnými bezkontaktními platbami s Charge 3 Special Edition (již brzy) – to vše až se sedmi denní výdrži baterie na jedno nabití.

Fitbit je první značkou vyrábějící wearables, která nabídla monitorování spánku a vybudovala jednu z největší databází spánku během uplynulých sedmi let s více než 7,5 miliardami zmonitorovaných nocí.

Cena a dostupnost

Náramek Fitbit Charge 3 je dostupný u prodejců Alza.cz, CZC.cz, DATART, InSportLine.cz a Mall.cz. za doporučenou cenu 3 890 Kč v provedení s černým řemínkem a grafitovým pouzdrem a v provedení s modrošedým řemínkem s pouzdrem v provedení rose gold. Brzy bude dostupný také náramek Fitbit Charge 3 Special Edition spolu s Fitbit Pay za cenu 4 390 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama