aoc-se-stava-partnerem-hernich-akci-red-bull-guardians-a-red-bull-kumite
Novinka AOC se stává partnerem herních akcí Red Bull Guardians a Red Bull Kumite

AOC se stává partnerem herních akcí Red Bull Guardians a Red Bull Kumite

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2018 16:00 1

AOC navázalo spolupráci se dvěma špičkovými esport eventy vytvořenými nikým jiným než Red Bullem. Red Bull Guardians a Red Bull Kumite jsou naplánovány na 19. a 20. října, potažmo 11. listopadu. Red Bull Gauardians je upravený Dota 2 turnaj, který proběhne v Londýně a uvidíme v něm pouze čtyři vedoucí teamy soupeřit mezi sebou s dodatečným draftem, kde si budou moci vybrat tři hrdiny jako zástupce. Druhá akce, Red Bull Kumite, bude hostit 16 profesionálních hráčů klasické bojovky Street Fighter V v Paříži. Zde se všichni budou moci spolehnout na výkon herního monitoru AGON AG271QX.

Reklama

Pouze čtyři teamy budou pozvány na turnaj Red Bull Guardian, aby se utkaly v kultovní hře Dota 2. Akce proběhne přímo v Red Bull esport hale v Londýně – známé jako Red Bull Gaming Sphere. Tento turnaj je jiný než klasické Dota zápasy. Umožní totiž hráčům dodatečný draft hrdinů, ban stage a možnost v průběhu hry měnit své hrdiny. Každý nový hrdina navíc získá stejné věci a zkušenosti jako vyměněný hrdina.

Red Bull Kumite, který proběhne 11. listopadu, se uskuteční v Salle Wagram auditóriu v Paříži a uvítá 14 nejprestižnějších hráčů Street Fighter V z celého světa. Zbylá dvě místa si může vybojovat někdo z 256 hráčů, kteří se o ně utkají 10. listopadu v rámci Last Chance kvalifikace.

AOC se stává partnerem herních akcí Red Bull Guardians a Red Bull Kumite
i Zdroj: PCTuning.cz

„Jsme velice nadšeni z partnerství s akcemi Red Bull Guardians a Red Bull Kumite. Díváme se na ně, jako na fantastickou příležitost předvést šíři našeho portfolia herních monitorů. Účastí na obou eventech dokazujeme, že z nabídky herních monitorů AOC si skutečně vybere každý. Stejně jak to vidíme u AGON AG241QG a AGON AG271QX použitých při hrách Dota 2, respektive Street Fighter. Přítomnost AOC na takovýchto akcích je jasným signálem hráčské komunitě, že AOC investuje do toho, co milují, a pomáhá těmto akcím vznikat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama