nakupem-galaxy-note9-ziskate-512gb-microsd-kartu-zdarma
Novinka Nákupem Galaxy Note9 získáte 512GB microSD kartu zdarma!

Nákupem Galaxy Note9 získáte 512GB microSD kartu zdarma!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 10. 2018 16:00

Od dnešního dne až do konce listopadu (nebo do vyprodání zásob) zákazníci, kteří si u vybraných prodejců koupí špičkový chytrý telefon Samsung Galaxy Note9 s 512GB pamětí, získají zdarma microSD kartu velikosti 512 GB.

Reklama

Zapojení prodejci do akce: značkové prodejny Samsungu, internetové stránky výrobce (www.samsung.cz) a prodejci Alza.cz, TS Bohemia, CZC, Datart, Electroworld, Mobil Pohotovost, Space a Mall.cz.

Samsung Galaxy Note9 patří k tomu nejlepšímu, co lze zakoupit. Má špičkový zaoblený displej typu Super AMOLED, supervýkonný procesor Exynos 9810, 6 GB RAM či velké uživatelské úložiště s podporou microSD karet až do kapacity 1 TB. Velkým tahákem přístroje je i dotykové pero S-Pen, které se k Note9 připojuje prostřednictvím bezdrátového standardu Bluetooth. Díky to mu může fungovat stylus také jako dálkový ovladač.

Nákupem Galaxy Note9 získáte 512GB microSD kartu zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

Na zadní straně má Note9 duální optiku, která je složena ze dvou snímačů s rozlišením 12 Mpx. Díky tomu zvládá dvojnásobný bezztrátový zoom, což Samsung využil již dříve u modelu Galaxy S9+. Ve výbavě telefonu nechybí ani kompletní konektivita včetně českého LTE či masivní 4000mAh baterie, díky které přístroj nemusíte každý den dobíjet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama