forza-horizon-4-ma-za-sebou-skvely-prvni-tyden-vyvojari-hlasi-2-miliony-hracu
Novinka Forza Horizon 4 má za sebou skvělý první týden, vývojáři hlásí 2 miliony hráčů

Forza Horizon 4 má za sebou skvělý první týden, vývojáři hlásí 2 miliony hráčů

Martina Lipertová

Martina Lipertová

11. 10. 2018 11:30 4

Závodní hra Forza Horizon 4 v první týdnu od svého vydání zařadila na nejvyšší rychlost. Microsoft na svém webu oznámil, že během prvního týdnu mezi lidmi tato hra dosáhla na dva miliony hráčů. A to je dostupná pouze na počítači a Xboxu One.

Reklama
Forza Horizon 4 má za sebou skvělý první týden, vývojáři hlásí 2 miliony hráčů
i Zdroj: PCTuning.cz

Microsoft v příspěvku na webu bohužel neuvedla, zdali mezi dva miliony hráčů počítá pouze lidi, kteří si hru koupili, nebo i ty, kteří k ní mají přístup skrze předplatné Xbox Game Pass, případně ty, kteří hráli demo. I přesto jsou dva miliony lidí skutečně velké číslo.

V příspěvku jsou dále uvedeny některé zajímavé detaily, jako například, že do této doby jsme ve hře ujeli 822 mil, objevili 377 milionů cest a koupili na 4,1 milionu nemovitostí a 74,4 milionu aut. Navíc lidé strávili více než 4,6 milionu hodin sledováním Forza Horizon 4 gameplay videí na platformách Twitch, YouTube, Facebook a Mixer.

Na 25. října Microsoft plánuje vydat tzv. „Router Creator“, který hráčům umožní vytvářet cesty. Tato funkce bude k dispozici zdarma a je dost možné, že popularitu Forza Horizon 4 ještě umocní.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama