microsoft-opravil-chyby-a-znovu-spustil-aktualizaci-windows-10
Novinka Microsoft opravil chyby a znovu spustil aktualizaci Windows 10

Microsoft opravil chyby a znovu spustil aktualizaci Windows 10

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 10. 2018 10:45 1

Microsoft nedávno kvůli bugům, které způsobovaly mazání dat uživatelů, stáhla říjnovou aktualizaci Windows 10. Po důkladné prověrce a opravě chyb redmonská společnost tuto aktualizaci opět začala šířit.

Reklama
Microsoft opravil chyby a znovu spustil aktualizaci Windows 10
i Zdroj: PCTuning.cz

„Pečlivě jsme prošetřili všechny zprávy o ztrátě dat, zjistili a opravili jsme známé chyby a provedli interní ověření správnosti“ uvedl Microsoft. 

Ještě předtím, než Microsoft aktualizaci Windows 10 October 2018 Update začne šířit mezi obyčejné lidi, poslal ji uživatelům programu Windows Insiders. „Než aktualizaci opět začneme šířit, budeme pečlivě zkoumat výsledky a zpětnou vazbu od našich Insiderů“ ještě dodal.

Zdá se, že chyba, která způsobila smazání souborů, nějak souvisela s přesměrováním složek jako je plocha, dokumenty, obrázky a screenshoty z jejich výchozího umístění. Microsoft v poslední aktualizaci přišla s nápadem, že odstraní všechny prázdné a duplicitní složky, ale jak to vypadá, tyto složky vždycky prázdné či duplicitní nebyly.

Zajímavé je, že někteří členové Windows Insiders na tyto problémy upozorňovali ještě před vydáním nové aktualizace. Společnost Microsoft však této skutečnosti asi nevěnovala dostatečnou pozornost.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama