huawei-je-68-nejlepsi-znackou-na-svete
Novinka Huawei je 68. nejlepší značkou na světě

Huawei je 68. nejlepší značkou na světě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2018 15:00 3

Druhý největší výrobce smartphonů na světě se posunul v prestižním žebříčku poradenské firmy Interbrand na 68. místo. Huawei se v TOP 100 umisťuje již několik let a každý rok se krok za krokem posouvá směrem vzhůru.

Reklama

Vůbec poprvé se mezi nejlepší značky světa dostal v roce 2014, kdy se umístil na 94. místě. O rok později už se posunul na 88. pozici a v roce 2016 se Huawei podařilo získat 72. příčku. Letos čínský gigant znova zvýšil hodnotu značky a postoupil na 68. místo v žebříčku.

Podle Interbrand Huawei urychluje globální digitální transformaci a vytváří lepší propojený svět prostřednictvím budování kvalitnějších sítí. Hodnota asijské značky se i nadále zvyšuje, a to převážně kvůli stálému růstu výkonnosti a jejímu výraznému průniku na trh spotřební elektroniky.

Již příští týden výrobce na speciální akci v Londýně představí nové smartphony Mate 20 a Mate 20 Pro se špičkovou výbavou, kterou doplní umělá inteligence nové generace. Očekává se, že zejména verze Pro stane na vrcholu mobilích telefonů současnosti.

Huawei je 68. nejlepší značkou na světě
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama