evolveo-uvadi-certifikovane-hdmi-2-0-kabely-xxtremecord
Novinka Evolveo uvádí certifikované HDMI 2.0 kabely XXTremeCord

Evolveo uvádí certifikované HDMI 2.0 kabely XXTremeCord

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2018 16:00 4

Nejen odborníci vědí, že propojovací kabely jsou důležitým prvkem přenosu dat nebo jiného signálu. Evolveo uvádí na trh certifikovaný kabel ve specifikaci HDMI 2.0, respektive 2.0b pod označením XXTremeCord. Nabízené délky jsou 2, 3, 5 a 10 metrů.

Reklama

Kvalita nových kabelů je podpořena zlacenými konektory z 24karátového zlata, trojnásobným stíněním a kvalitním nylonovým opletením pro zvýšení odolnosti. Vodič je vyroben z čisté mědi bez příměsi kyslíku pro nejvyšší vodivost a spolehlivost. Rychlosti prostupu signálu kabelem je až 18 Gb/s. Kratší verze (2, 3 a 5 metrů) dosahují dokonce hodnot standardu HDMI 2.0b.

Evolveo XXtremeCord je určen pro všechna multimediální zařízení nové generace, jako jsou herní konzole PlayStation a Xbox, Blu-Ray přehrávače, počítače, 4K televizory, DVB-T/DVB-T2 přijímače/rekordéry nebo projektory. Kabely jsou certifikovány asociací HDMI a podporují mimo jiné UltraHD rozlišení 4K2K@50/60Hz (2160p), HDR, ethernet a 3D protokoly.

Evolveo uvádí certifikované HDMI 2.0 kabely XXTremeCord
i Zdroj: PCTuning.cz
Evolveo uvádí certifikované HDMI 2.0 kabely XXTremeCord
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost a cena

Kabel Evolveo XXTremeCord je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. V aktuální nabídce jsou délky: 2, 3, 5 a 10 metrů. Doporučené koncové ceny začínají na 199 Kč pro dvoumetrový kabel a končí na 599 Kč pro kabel délky deset metrů. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama