assassin-s-creed-odyssey-pujde-hrat-v-prohlizeci-chrome
Novinka Assassin’s Creed Odyssey půjde hrát v prohlížeči Chrome

Assassin’s Creed Odyssey půjde hrát v prohlížeči Chrome

Martina Lipertová

Martina Lipertová

2. 10. 2018 11:30 5

Google nám v tomto týdnu přichystala obrovské překvapení. Před pár hodinami nás informovala o spolupráci se společností Ubisoft, v jejímž rámci chce přinést nejnovější akční RPG Assassin's Creed Odyssey do svého prohlížeče Chrome.

Reklama
Assassin’s Creed Odyssey půjde hrát v prohlížeči Chrome
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová streamovací služba dostala název „Project Steam“ a v současné chvíli ji čeká testovací fáze. Google nyní hledá lidi, kteří by se testování ujali. Tito lidé dostanou možnost zahrát si Assassin's Creed Odyssey v prohlížeči Chrome zdarma, ale má to samozřejmě jeden háček. Služba se zatím testuje pouze v rámci USA, takže v Čechách se do programu přihlásit nemůžete.

Google ve svém blogovém příspěvku uvedl, že steamování her je velká výzva, která přináší spoustu problémů. Společně s tím pak případné zájemce o testování služby upozornil na to, že streaming v současné podobě významně snižuje grafickou kvalitu her, ale to si nejspíš všichni dovedete představit. 

Co je z této novinky nejdůležitější, služby jako PlayStation Now dostávají velmi závažného konkurenta, který by boj o ucházející streamovací službu mohl urychlit. Tím pádem bychom se nějakého slušného streamovacího programu mohli brzy dočkat i v České republice. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama