honor-play-ziskate-v-rijnu-s-darkovym-balickem
Novinka Honor Play získáte v říjnu s dárkovým balíčkem

Honor Play získáte v říjnu s dárkovým balíčkem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2018 19:00

Značka Honor, která spadá do koncernu Huawei, v říjnu připravil pro fanoušky zajímavou nabídku. Při koupi herního modelu Honor Play nyní dostanete zdarma dárkový balíček se stylovými sluchátky, elegantní lahví na vodu a držákem na telefon s rotací 360°.

Reklama

Výbavou má Honor Play blíže k modelu Nova 3 ze stáje Huaweie, od kterého se (mírně) liší jen designem, kapacitou paměti a také rozlišením fotoaparátů. Cena honoru je však oproti huaweii zajímavější. Rozlišení je 2 340 × 1 080 pixelů, takže je dostatečně jemný. Jinak jde o poměrně obvyklý IPS panel s dobrými pozorovacími úhly.

Přístroj je poháněn výkonným osmijádrovým procesorem Kirin 970, kterému sekundují 4 GB RAM. Interní paměť telefonu je 64 GB. Na zádech najdeme vystouplý duální fotoaparát se sloganem „AI camera“ a také kruhovou čtečku otisků prstů.

Honor Play získáte v říjnu s dárkovým balíčkem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zmiňme ještě konektorovou výbavu, která čítá jak sluchátkový jack, tak USB-C port ve spodním okraji těla, z bezdrátové konektivity nechybí ani NFC. Telefon pojme dvě SIM, případně místo druhé SIM paměťovou kartu.

Honor Play se díky své výbavě umístil v žebříčku „Best of IFA 2018“ v rámci nejvýznamnějšího evropského techbnologického veletrhu IFA 2018. Telefon byl oceněn za technologii GPU Turbo, velký displej nebo AI technologii Smartshock.

Na našem trhu je Honor Play spolu s dárkem k dostání za 8490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama