o2-zakaznikum-nabidne-vyber-ceskych-e-knih-filmu-i-specialni-edici-prislusenstvi
Novinka O2 zákazníkům nabídne výběr českých e-knih, filmů i speciální edici příslušenství

O2 zákazníkům nabídne výběr českých e-knih, filmů i speciální edici příslušenství

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2018 18:30

Operátor v říjnu zaměří svou kampaň na připomínku sta let od vzniku první Československé republiky. Významnému výročí věnuje v O2 Knihovně i O2 Videotéce speciální sekce nazvané 100 let republiky, ve kterých zákazníci najdou vybrané české e-knihy a filmy věnované československé historii posledních sta let. O2 připravilo také výroční edici ochranných krytů na telefony a slevy na telefony i příslušenství.

Reklama

100 českých titulů v O2 knihovně

Ve své online knihovně připravilo O2 speciální sekci se zvýhodněnou nabídkou významných českých titulů. Mezi nimi nechybí například kniha Vlastimíra Lišky Tomáš Garrigue Masaryk: známý i neznámý. O2 Knihovna 100 let

V O2 Videotéce najdou diváci po celý říjen v sekci 100 let republiky filmy vykreslující stoletou historii, jako je například Masaryk, Lidice, Habermannův mlýn, Občanský průkaz, Obecná škola nebo Olga. Všechny tyto filmy nabídne O2 v říjnu s třetinovou slevou za 30 korun. O2 Videotéka je k dispozici nejen majitelům O2 TV, ale kterémukoli online zákazníkovi.

O2 zákazníkům nabídne výběr českých e-knih, filmů i speciální edici příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz

Sleva 100 korun na příslušenství

Nabídka bude již tradičně doplněna zvýhodněnou nabídkou telefonů, která je v říjnu zaměřená na značku Honor – například model 7A mohou zákazníci k novému tarifu získat za jednu korunu. Symbolickou stokorunovou slevu nabídne O2 po celý říjen na všechny kryty, pouzdra a tvrzená skla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama