nasa-tv-uhd-se-stehuje-do-stale-nabidky-televize-kuki
Novinka NASA TV UHD se stěhuje do stálé nabídky televize Kuki

NASA TV UHD se stěhuje do stálé nabídky televize Kuki

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2018 12:00

Záběry z amerického vesmírného programu, pohledy na Zemi z vesmíru, obrázky ze sluneční soustavy nebo dokumenty o výzkumu NASA přináší českému divákovi video kanál NASA TV UHD. Zákazníci české IP televize Kuki ho mohli sledovat zdarma během srpna a září na promo pozici a od října se již NASA TV usadí ve stálé nabídce televizních balíčků.

Reklama

Stanice NASA TV UHD přináší dokumenty o vesmírných výzkumech, působivé záběry z vesmíru na Zemi nebo také snímky z amerického vesmírného programu, včetně startů a života na palubě Mezinárodní kosmické stanice. Kanál NASA TV UHD je zajímavý i pro svou obrazovou kvalitu, protože vysílá i ve 4K. Zákazníci si stanici mohou pustit na zařízeních Android TV, které mají podporu 4K, televizorech Samsung od roku výroby 2007 a výše s podporou 4K. Set-top boxy od Kuki Ultra HD nepodporují, kanál NASA TV UHD je na nich vysílán v HD kvalitě.

Na místě promo pozice dochází tedy po dvou měsících k obměně. NASA TV UHD bude na promo pozici nahrazena stanicí Cartoon Network, která potěší především mladší diváky. Cartoon Network je zaměřen na animované pohádky, ale také na animované akční seriály a komedie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama