mp3-prehravac-za-milion-korun
Novinka MP3 přehrávač za milion korun

MP3 přehrávač za milion korun

Novák Radek

Novák Radek

10. 10. 2005 00:00 5

Trh s MP3 přehrávači je dalo by se říci skoro přesycen, výrobci se předhánějí množstvím různých funkcí a vlastností a zároveň však konkurenční boj tlačí cenu dolů. Úplně mimo tento boj stojí MP3 přehrávač Douglas.J’s The Presidential MP3 player se vskutku „prezidentskou“ cenou – přes 1 milion korun.

Reklama

Nejdražší MP3 přehrávač na světě uvedla na trh firma Douglas.J Music Group a je si tohoto faktu velmi dobře vědoma. Přehrávač v ceně 1.100.000 Kč si je možné objednat ve žlutém či bílém zlatě a spodek přední stěny je pokryt diamanty s rozmístěním na míru podle přání zákazníka. Nejenom přehrávač samotný, ale i informace o něm jsou zahaleny puncem exkluzivity – jen pro získání podrobnějších informacích o něm je potřeba zakoupit „Zlatou kartu“ v ceně přes 1.000 Kč.

MP3 přehrávač za milion korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Inu, jak sám slogan u tohoto produktu říká: „Bohatství je krásná věc“. Osoba, která si přístroj zakoupí se automaticky stává členem klubu „Class of 85“ a bude mít přednostní vstup a slevu do exkluzivních klubů po celém světě.

Levnější verze dostupná i masám D.J.X.2 je vybavena 1GB paměti, velkým OLED s 65 tisíci barvami a má rozměry 5,8×3,9×0,7cm. Podporuje přehrávání jak hudby tak videa, baterie vydrží až 10 hodin.

Zdroj: Douglas.J, CoolTechZone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama