genesis-uvadi-do-prodeje-obri-podlozku-carbon-500-maxi-flash
Novinka Genesis uvádí do prodeje obří podložku Carbon 500 Maxi Flash

Genesis uvádí do prodeje obří podložku Carbon 500 Maxi Flash

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2018 18:00 2

Genesis představuje novou řadu podložek pod myš Carbon 500. První z této řady má označení Maxi Flash a překvapivý formát 450 × 900 mm.

Reklama

Značka Genesis představuje první podložku pod myš z nové řady s názvem Carbon 500 Maxi Flash, která navazuje na předchozí oblíbený model M12 Maxi. Jde o jeho vylepšenou verzi ve velikosti o rozměrech 45 × 90 cm, na kterou se vejde nejen myš, ale i klávesnice.

Carbon 500 Maxi Flash by měla spolupracovat stejně dobře s laserovými i optickými snímači, tvrdí výrobce. Podobně, jako v případě starší produktové řady, nová verze využívá osvědčená řešení, která zaručují především vysokou odolnost podložky. Obšité hrany zabraňují třepení materiálu a gumová spodní vrstva poskytuje dobrou přilnavost k pracovnímu stolu.

Horní vrstva podložky má speciální impregnaci, která zajišťuje voděodolnost materiálu v případě polití tekutinou a také snadnější čištění. S přechodem řady M12 na Carbon 500 dochází také ke změně i v grafickém designu, který podtrhuje její zaměření na hráčskou komunitu. Na trh budou postupně uváděny podložky ve všech velikostech od S, M, L, XL, XXL až po aktuální novinku Maxi.

Cena a dostupnost:

Podložka pod myš Genesis Carbon 500 Maxi Flash je k dostání za 389 Kč s DPH.

Genesis uvádí do prodeje obří podložku Carbon 500 Maxi Flash
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama