o2-zrychluje-pevny-internet-ve-sve-siti
Novinka O2 zrychluje pevný internet ve své síti

O2 zrychluje pevný internet ve své síti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2018 18:15 9

Celkem 1,5 milionu domácností může nyní využívat rychlejší DSL internet od O2. Zhruba 900 tisíc z nich může místo tarifu Internet OPTIMAL HD (20 Mb/s) získat výkonnější Internet AKTIV HD s rychlostí až 50 Mb/s a 600 tisíc dalších domácností může nyní nově zvolit tarif Internet Premium HD s rychlostí až 100 Mb/s.

Reklama

Zákazníci, kteří pro svou práci i volný čas potřebují přijímat i odesílat větší toky dat, si už nyní mohou ověřit novou vyšší rychlost na své adrese zde.

Podstatně rychlejší internet na doma nezvýší nijak výrazně cenu za připojení. „Internet AKTIV HD s rychlostí až 50 Mb/s lze pořídit už od 449 korun měsíčně. To je o pouhých 50 korun více než nižší tarif OPTIMAL HD s rychlostí 20Mb/s,“ vysvětluje Martin Čejka, ředitel pro fixní služby společnosti O2. „Internet PREMIUM HD pak mohou mít zákazníci už od 549 korun měsíčně,“ dodává.

O2 zrychluje pevný internet ve své síti
i Zdroj: PCTuning.cz

Výše uvedené tarify si mohou zájemci naplno užít také v kombinaci se srdcem chytré domácnosti O2 Smart Boxem. Nejvýkonnější modem na trhu letos oslavil své první narozeniny. U zařízení, které O2 vyvinulo zcela ve vlastní režii, si zákazníci nejvíce chválí funkce chytré domácnosti, kvalitu pokrytí Wi-Fi sítě, ale i jeho moderní design.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama