vetsina-her-pro-xbox-360-predstavena
Novinka Většina her pro Xbox 360 představena

Většina her pro Xbox 360 představena

Stančík Martin

Stančík Martin

8. 10. 2005 00:00

Vydavatelé video her tento týden představili většinu titulů pro očekávaný Xbox 360, který se začne prodávat již příští měsíc.

Reklama

Největší světový vydavatel softwarovu a druhý největší výrobce herních konzol po firmě

Sony

, společnost

Microsoft

očekává, že do vydání Xbox 360 22. listopadu bude pro Severoamerický trh dostupných 15-20 video her.

Herní analytici předpokládali, že Microsoft zveřejní seznam her, které byly tento týden představeny; korporace se však rozhodla, že vydá až úplný seznam všech titulů - do několika týdnů.


NBA 2006

Video herní společnosti však mají své vlastní plány.

Podle mluvčího společnosti Take-Two Interactive Software, chce firma do vydání Xbox 360 mít na trhu 5 titulů.

Take-Two, která například vlastní práva na kontroverzní sérii "Grand Theft Auto," prohlásila, že pro nový Xbox vydá tituly NBA 2006, NHL 2006, tenisovou hru Top Spin 2, simulátor snowboardingu Amped 3 a The Elder Scrolls IV: Oblivion, oblíbené RPG.


Kmotr

Firma Activision pak ohlásila pět her: na téma druhé světové války to bude Call of Duty 2, akční hru Quake 4, simulátor skateboardingu Tony Hawk's American Wasteland a "westernovku" GUN.

Electronic Arts, největší světový vydavatel video her, v pondělí uveřejnil pět titulů: závodní hru Need for Speed Most Wanted, fotbalový simulátor FIFA 06: Road to FIFA World Cup, basketbalovou hru NBA Live 06, simulátor golfu Tiger Woods PGA Tour 06 a Madden NFL 06, simulátor amerického fotbalu.

Dceřiná firma Microsoftu, firma Rare, pak potvrdila, že vydá akční adventuru Kameo: Elements of Power a "střílečku" Perfect Dark Zero.

Microsoft také prohlásil, že by měla vyjít hra Project Gotham Racing 3 od nezávislého studia Bizarre Creations.


PGA 2006

Podle analytiků, kteří předpokládají, že se ještě tento rok prodá na 2 miliony kusů Xbox 360, je nástup dobrých her velmi důležitý, protože se většina hard-core hráčů bude rozhodovat právě podle počtu dostupných titulů.

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama