studio-telltale-games-konci-dost-mozna-se-nedockame-zavrseni-serie-the-walking-dead
Novinka Studio Telltale Games končí, dost možná se nedočkáme završení série The Walking Dead

Studio Telltale Games končí, dost možná se nedočkáme završení série The Walking Dead

Martina Lipertová

Martina Lipertová

25. 9. 2018 11:00

Studio Telltale Games propustilo většinu svých zaměstnanců a výhledově plánuje skončit úplně. V současné chvíli pro Telltale Games pracuje už jen kostra původního týmu, která čítá 25 pracovníků a která by se měla postarat o „splnění závazků společnosti vůči jejímu představenstvu a partnerům“.

Reklama
Studio Telltale Games končí, dost možná se nedočkáme završení série The Walking Dead
i Zdroj: PCTuning.cz

Telltale Games se proslavila epizodickými adventurami, především potom The Walking Dead, Batman, Minecraft Story nebo The Wolf Among Us. Díky těmto hrám pak studio oslovilo i velké značky jako Game of Thrones, Back to the Future a Guardians of the Galaxy, které fungovaly na stejném principu. Podle všeho ale došlo k nenaplnění ambicí a pravděpodobně i k přesycení trhu těmito epizodickými příběhy.

Velké nepříjemnosti podle všeho čekají právě sérii The Walking Dead. Hra má za sebou první tři sezóny a (spin-off s Michonne), ale vypadá to, že čtvrtá sezóna již bude zkrácena. Na svém twitterovém účtu to naznačila Melissa Hutchinsonová, která se stará o dabing dlouholeté přeživší Clementine. 

První díl čtvrté sezóny The Walking Dead vyšel 14. srpna, zatímco druhý vychází dnes. Podle Melissy Hutchinsonové by se mělo jednat o poslední díl série.

Zdroj: Cnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama