pri-koupi-vybranych-radeonu-ziskate-tri-hry-zdarma
Novinka Při koupi vybraných Radeonů získáte tři hry zdarma

Při koupi vybraných Radeonů získáte tři hry zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2018 12:00 3

Minulý týden vyšla strategická hra Star Control: Origins, která hráčům svěřuje velení kosmické lodi a vysílá je do vesmíru na misi za záchranu Země před nepřátelskými mimozemšťany.

Reklama

Jak už bylo dříve oznámeno, PC verze Star Control: Origins je součástí balíčku 3 her zdarma, které zákazník obdrží při koupi některé z grafických karet AMD Radeon RX Vega, RX 580 nebo RX 570 u vybraných obchodníků. Toto promo končí 3. listopadu a bundle zahrnuje tituly Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins a Strange Brigade.

Protože AMD spolupracuje se studiem Stardock Entertainment, tedy autory Star Control: Origins, mohou majitelé Radeonů očekávat navíc i nějaké ty výhody. Výrobce tvrdí, že např. Radeon RX Vega 64 v této hře překonává GeForce GTX 1080 v rozlišeních 1080p, 1440p a dokonce i 4K. Podpor DirectX 12, Vulkan a FreeSync 2 HDR potom údajně dorazí prostřednictvím updatu.

Nejnovější ovladače Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2 s podporou a optimalizací pro Star Control: Origins jsou ke stažení na stránkách AMD.

Při koupi vybraných Radeonů získáte tři hry zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama