zakaznici-o2-chteji-vic-cist-o2-active-se-proto-meni-na-o2-knihovnu
Apple Novinka Zákazníci O2 chtějí víc číst. O2 Active se proto mění na O2 Knihovnu

Zákazníci O2 chtějí víc číst. O2 Active se proto mění na O2 Knihovnu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 9. 2018 17:00

Obliba elektronických knih v Česku stále roste, Češi za ně meziročně utratili o 17 % víc, ukazují to data služby O2 Active. Ta kromě audio a e-knih nabízí uvítací melodie, aplikace, hry, e-magazíny nebo SMS/MMS info. Rostoucí zájem uživatelů o knižní obsah je hlavním důvodem, proč se služba od září změní na O2 Knihovnu.

Reklama

Stoupající zájem Čechů o audio a e-knihy potvrzuje i jejich vyšší ochota investovat do svého koníčku. O2 Active za uplynulý rok přilákalo o 32 % více čtenářů, roste i průměrný počet zakoupených e-knih na jednoho zákazníka. Ti za knížky meziročně utratili o 17 % více.

Žebříček nejoblíbenějších žánrů mezi zákazníky O2 i letos vedou detektivky. „Napínavé angloamerické detektivní příběhy tento rok poráží i silnou severskou krimi. V závěsu za nimi jsou ženské romány, nově s temnějšími prvky,“ popisuje Siebenstich.

Stále víc se prosazují i čeští autoři sci-fi a fantasy, kteří se úspěšně dotahují na světové stálice tohoto žánru. Recept na dnešní uspěchanou dobu v podobě populárně naučných titulů doplňuje nejoblíbenější čtyřlístek žánrů mezi uživateli služby.

Zákazníci O2 chtějí víc číst. O2 Active se proto mění na O2 Knihovnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě běžného nákupu audioknih a e-booků v aplikaci O2 Knihovna mohou od letošního léta zákazníci využít výhodný balíček Moje kniha měsíce. Ten funguje na principu měsíčního členství zpoplatněného částkou 149 korun. Za tuto cenu si každý měsíc mohou uživatelé z katalogu O2 Knihovna vybrat jednu libovolnou e-knihu jakékoliv hodnoty. Pokud v některém měsíci nestihnou tuto možnost vyčerpat, jednoduše se převede do dalšího měsíce a to až třikrát za sebou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama