tp-link-eap225-wall-je-novy-pristupovy-bod-na-zed
Novinka TP-Link EAP225-Wall je nový přístupový bod na zeď

TP-Link EAP225-Wall je nový přístupový bod na zeď

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 9. 2018 18:30 2

Společnost TP-Link představuje svůj nový přístupový bod EAP225-Wall s MU-MIMO, který vyniká jednoduchým kompaktním designem a je schopen rozšířit internet v jakémkoliv hotelu či pensionu, v restauracích a studentských ubytovnách i v členitých kancelářských budovách.

Reklama

Přístupový bod EAP225-Wall podporuje souběžnou rychlost přenosu v obou pásmech až 1 200 Mb/s. A protože je vybaven technologií 802.11ac Wave 2 MU-MIMO, dokáže komunikovat s více klienty současně. Podle výrobce je tak ideálně vhodný pro prostředí s velmi hustým provozem bez zpomalování.

EAP225-Wall je možné osadit do stávajících propojovacích krabic standardizovaných pro EU nebo US, takže instalace je snadná a rychlá. Díky připraveným otvorům v instalačním rámečku tak lze EAP225-Wall rovnou přišroubovat.

Model EAP225-Wall však není pouhým přístupovým bodem – může též sloužit jako switch a poskytuje tři standardní ethernetové porty, z nichž jeden je vybaven možností napájení Power over Ethernet a může napájet zařízení připojovaná pomocí kabelu, jako jsou IP telefony, IP kamery, interkomy a další. Lze tak v jednom kroku vyřešit jak komunikaci, tak i napájení dalších moderních přístrojů a vybavení pokojů.

Součástí balení EAP225-Wall je také software Omada, který nabízí bezplatný cloudový přístup do centralizované administrátorské platformy. Informace o všech zařízeních tak lze kdykoliv a kdekoliv mít pod kontrolou prostřednictvím webového rozhraní či mobilní aplikace.

Doporučenou cenu a dostupnost přístupového bodu EAP225-Wall zatím neznáme.

TP-Link EAP225-Wall je nový přístupový bod na zeď
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama