herni-konzole-playstation-classic-se-vam-vejde-do-ruky-a-nabidne-20-predinstalovanych-her
Novinka Herní konzole PlayStation Classic se vám vejde do ruky a nabídne 20 předinstalovaných her

Herní konzole PlayStation Classic se vám vejde do ruky a nabídne 20 předinstalovaných her

Martina Lipertová

Martina Lipertová

19. 9. 2018 11:15

Miniaturní konzole, které vás nechají zavzpomínat na doby dávno minulé, jsou v kurzu. A tak ani Sony nemohla zůstat pozadu.

Reklama
Herní konzole PlayStation Classic se vám vejde do ruky a nabídne 20 předinstalovaných her
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost Sony oznámila novou herní konzoli PlayStation Classic. Toto herní zařízení bude dodáváno s celkem 20 klasickými hrami, které podle Sony „definovaly generaci“.

PlayStation Classic je miniaturní verze původního PlayStationu – po stranách přesně o 45% menší. Mezi předinstalovanými hrami najdeme Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms. Všechny hry budou k dispozici v původním formátu, tedy ve stejné grafice i se stejnou hratelností.

Miniaturní verze se od originálu, kromě velikosti, liší jen málo. Dokonce přinese i původní gamepad bez analogových páček. Mrkněte sami:

Původní konzole Sony PlayStation byla představena v roce 1994, téměř před 25 lety. Jednalo se o první domácí konzoli v historii videoher, které se po celém světě prodalo více než 100 milionů, a která lidem nabídla možnost hrát doma tituly s realtimově vykreslovanou 3D grafikou.

Sony PlayStation Classic by se na pulty obchodů měla dostat ještě před Vánoci (3. prosince), ale pouze v omezeném množství. Cena byla stanovena na 100 dolarů, tj. asi 2200 korun bez DPH.

Společnost Sony uvedla, že další informace poskytne v následujících měsících. 

Zdroj: Cnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama