panasonic-pt-rz120-je-laserovy-projektor-s-jasem-az-12-600-lumenu
Novinka Panasonic PT-RZ120 je laserový projektor s jasem až 12 600 lumenů

Panasonic PT-RZ120 je laserový projektor s jasem až 12 600 lumenů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 9. 2018 18:00

Společnost Panasonic oznámila uvedení nového laserového projektoru s jasem až 12 600 lumenů, který má udržovat dlouhotrvající jas ve stejném kompaktním a lehkém těle jako stávající projektory s 10 000 lumeny.

Reklama

Laserový projektor PT-RZ120 Solid Shine je přírůstkem do řady laserových jednočipových DLP bezfiltrových projektorů. Nabízet má špičkový poměr jasu a velikosti. Díky izolovaným prachuvzdorným optickým jednotkám a chladicím systémům navíc tento model nepotřebuje vzduchové filtry a zvládne fungovat bezúdržbově po dobu až 20 000 hodin.

Podle výrobce je vhodný pro intenzivní použití v permanentních instalacích v oblastech vzdělávání, v muzeích, na výstavách a pro digitální reklamu. Velmi dobrou kvalitu obrazu má u PT-RZ120 zajišťovat technologie čtyřbarevného kotouče, která je dále podporována dvěma fosforovými kotouči, čímž má být dosaženo maximální barevné přesnosti.“

Digitální modulace dynamického kontrastu 10 000:1 řídí výstup světla po snímcích podle nároků na jednotlivé snímky a funkce synchronizace mezi více projektory pomocí jednoho hlavního zdroje umožňuje kontrolu dynamického kontrastu a funkcí závěrky v celé síti projektorů.

PT-RZ120 podporuje video vstup ve 4K prostřednictvím jediného kabelu DIGITAL LINK nebo HDMI a je dále připraven na profesionální instalace díky rozhraním 3G-SDI, DVI-D, 5BNC, D-Sub a RS232C. Navržen byl pro integraci do stávajících ovládacích systémů – všechny projektory jsou kompatibilní s protokoly HDBaseT, Art-Net, Crestron Connect a PJLink. Dále může také využívat vyměnitelné objektivy Panasonic pro jednočipové modely DLP.

Kdy se projektor Panasonic PT-RZ120 Solid Shine začne prodávat a za jakou cenu zatím nevíme.

Panasonic PT-RZ120 je laserový projektor s jasem až 12 600 lumenů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama