samsung-galaxy-note9-se-ukazuje-ve-stribrne-verzi
Novinka Samsung Galaxy Note9 se ukazuje ve stříbrné verzi

Samsung Galaxy Note9 se ukazuje ve stříbrné verzi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 9. 2018 19:30

Samsung v ČR zatraktivní nabídku svého klíčového modelu Galaxy Note9 o novou barevnou verzi. Nově bude vrcholný smartphone k dostání ve stříbrném provedení (Arctic Silver). Ve stejném odstínu přitom bude vyvedeno i dotykové S-Pen. Upozornil na to web Gizmochina.com.

Reklama

Stříbrná verze tak doplní další barvy, ve kterých se již Galaxy Note 9 v Česku prodává. Konkrétně je na tuzemském trhu telefon dostupný ve variantách Ocean Blue (modrá) a Midnight Black (černá).

Samsung Galaxy Note9 patří k tomu nejlepšímu, co lze dnes zakoupit.  Má špičkový zaoblený displej typu Super AMOLED, supervýkonný procesor Exynos 9810, 6 GB RAM či uživatelské úložiště 128 GB s podporou microSD karet až do kapacity 1 TB.

Samsung Galaxy Note9 se ukazuje ve stříbrné verzi
i Zdroj: PCTuning.cz

Velkým tahákem je i dotykové pero S-Pen, které se k Note9 připojuje prostřednictvím bezdrátového standardu Bluetooth. Díky tomu může fungovat stylus v podstatě také jako dálkový ovladač. Na zadní straně má Note9 duální optiku, která je složena ze dvou snímačů s rozlišením 12 Mpx. Díky tomu zvládá dvojnásobný bezztrátový zoom, což Samsung využil již dříve u modelu Galaxy S9+.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama